Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
 
 
 
 
ΜΟΣΧΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Χωματουργικές Εργασίες Χαλκιδική

Η εταιρεία μας “ΜΟΣΧΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ” η οποία εδρεύει στην Χαλκιδική και πιό συγκεκριμένα στην Κασσάνδρεια, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των χωματουργικών εργασιών προσφέροντας, πάντα, ποιοτικές υπηρεσίες στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.  

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Χαλκιδική, η εταιρεία μας, μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες δίνοντας αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους απαιτητικό έργο. Ακόμα, μπορεί να σας προμηθεύσει με τα υλικά που είναι απαραίτητα για την διεκπεραίωση των εργασιών.

 
 
 
 
 

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο ιδιόκτητο στόλο, εξειδικευμένα χωματουργικά μηχανήματα καθώς και έμπειρο προσωπικό που διαθέτει την απαραίτητη πείρα και τεχνογνωσία, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε άμεσα ακόμα και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές χωματουργικές εργασίες.

Αναλαμβάνουμε δημόσια και ιδιωτικά έργα από οπου μας ζητηθεί στην Χαλκιδική και συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες με συνέπεια και υπευθυνότητα. 

Ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε έργο με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι χωματουργικές εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Επιθυμώντας την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη, η εταιρεία μας, δε σταματά να εκπαιδεύεται, να εξελίσσεται και να ανανεώνει τον στόλο της ώστε να σας προσφέρει πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

 Εκσκαφέας
 Γκρέιντερ
 Τσάπες
 Φορτωτής - φορτωτάκια
 BOB cat
 JCB
 Υδραυλικές σφύρες
 Οδοστρωτήρας
 Φορτηγά ανατρεπόμενα
 Μίνι εκσκαφές - σφύρα
 Διαστρωτήρας ασφαλτομίγματος
 Βυτία νερού
 Αρμοκόφτες μπετού
 Κομπρεσέρ αέρος
 Εκχιονιστικά μηχανήματα
 
 
 
 
 

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας καθώς και για την αποπεράτωση του έργου σε άμεσο χρόνο χωρίς να παρεκκλίνουμε από το χρονοδιάγραμμά σας και το κοστολόγιο.

 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την αποπεράτωση
κάθε χωματουργικής εργασίας.