Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΜΟΣΧΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ | Χωματουργικές Εργασίες Χαλκιδική
 
 
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ
Διαθέτουμε ένα σύγχρονο στόλο που αποτελείται από διάφορα οχήματα για την αποπεράτωση ακόμα και των πιό δύσκολων εργασιών καθώς και έμπειρους και εξειδικευμένους χειριστές.
 
 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ
άμεσα την Κασσάνδρεια και όλη την Χαλκιδική. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε.
ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ
Μεγάλη γκάμα οικοδομικών υλικών, αδρανή υλικά, υλικά λατομείου, αμμοχάλικα ποταμού αμμο, κοσκινισμένο χώμα, κροκάλες, άμμο αξιού, φυσικές ακανόνιστες πέτρες για πετρόχτιστα και τοιχοποιίες.
 
 
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ 
σε εργολάβους, εταιρείες, τεχνικά γραφεία, δήμους, κατασκευαστικές εταιρείες, καθώς επίσης και ιδιώτες σε όλη την Χαλκιδική.
 
 
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας “ΜΟΣΧΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ” η οποία εδρεύει στην Χαλκιδική και πιό συγκεκριμένα στην Κασσάνδρεια, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των χωματουργικών εργασιών προσφέροντας, πάντα, ποιοτικές υπηρεσίες στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.  Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Χαλκιδική, η εταιρεία μας...


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με μεράκι για την δουλειά μας και επιμονή στη λεπτομέρεια και την ικανοποίηση του πελάτη, εκτελούμε παντός τύπου χωματουργικές εργασίες καθώς και τεχνικά έργα προσφέροντας, πάντα, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Μπορούμε να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, με προτεραιότητά μας τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη μας...


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ